Taallessen

Portaal biedt bijlessen en taallessen aan aan bedrijven en particulieren die zowel individueel als in groep kunnen worden gevolgd.

Bijlessen voor alle leeftijden en niveaus
Heb je moeite met een bepaalde taal op school? Dan is Portaal iets voor jou. Onze lesgevers helpen je graag verder met de grammatica, woordenschat en/of vaardigheden: spreken, luisteren, schrijven en lezen. Wij geven je niet alleen de nodige uitleg en het gepaste oefenmateriaal maar ook tips en online tools om je te helpen een taal in te studeren.

Taallessen voor alle leeftijden en niveaus
Van beginners tot gevorderden. Alle taalopleidingen worden voorafgegaan door een intakegesprek met niveautest en behoefteanalyse. Zo kunnen we cursussen aanbieden die volledig op maat zijn. Indien u dit wenst, ontvangt u na het volgen van de taaltraining een deelnemersattest met een beschrijving van het behaalde niveau.

Alleen maar voordelen bij PORTAAL

In-house, in-company of via een online webinar
De lessen worden in een gezellige sfeer gegeven in één van onze vestigingen, in uw bedrijf of via een online webinar. Een online webinar is een live videogesprek waarbij wij gebruik maken van een digitaal schoolbord. Zo geniet u van alle voordelen van privéles zonder verplaatsing. 

Hoog gekwalificeerde leerkrachten
Portaal werkt uitsluitend met gediplomeerde lesgevers met lerarendiploma die zeer praktijkgericht lesgeven en werken met up-to-date cursussen en gevarieerd lesmateriaal. Inhoudelijk wordt er gewerkt volgens uw wensen en noden.

Portaal staat voor kwaliteit, resultaat, op-maat-begeleiding en flexibele lesuren.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close