Bijlessen en taallessen

PORTAAL biedt bijlessen en taallessen aan aan bedrijven en particulieren die zowel individueel als in groep kunnen worden gevolgd.

Bijlessen voor alle leeftijden en niveaus
Heb je moeite met een bepaalde taal op school? Dan is Portaal iets voor jou. Onze lesgevers helpen je graag verder met de grammatica en voorzien extra oefeningen indien nodig. Je kan bij ons ook oefenen op de vaardigheden: spreken, luisteren, schrijven en lezen.

Taallessen voor alle leeftijden en niveaus
Van beginners tot gevorderden. Alle taalopleidingen worden voorafgegaan door een intakegesprek met niveautest en behoefteanalyse. Zo kunnen we cursussen aanbieden die volledig op maat zijn.

In-house, in-company, via telefoon of via Skype
De lessen gaan door in een gezellige sfeer in één van onze vestigingen maar kunnen op aanvraag ook doorgaan bij u in het bedrijf of zelfs via telefoon of via Skype, zo geniet u van de voordelen van privéles zonder verplaatsing.

Hoog gekwalificeerde leerkrachten
Portaal werkt uitsluitend met gediplomeerde lesgevers met lerarendiploma die zeer praktijkgericht lesgeven en werken met up-to-date cursussen en gevarieerd lesmateriaal. Inhoudelijk wordt er gewerkt volgens uw wensen en noden.

Indien u dit wenst, ontvangt u na het volgen van de cursus een deelnemersattest met een beschrijving van het behaalde niveau.

Portaal staat voor kwaliteit, resultaat, op-maat-begeleiding en flexibele lesuren.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close